Meny

Timex Watches

Timex är stolta över att göra klockor. I 170 år har Timex omdefinierat vad det innebär att vara urmakare, ständigt i strävan efter en bättre morgondag. Med vår planet i åtanke är vi stolta pionjärer när det gäller att göra tidlösa klockor som är miljövänliga, vackert utformade och som tål en slickning och fortsätter att ticka.

 

 

Raymond Weil

Timex är ett känt varumärke som tillverkar klockor och andra tidrelaterade produkter. Företaget grundades 1854 och har sedan dess varit känt för sina pålitliga och prisvärda klockor. Här är några punkter om Timex-klockor:

  1. Varierat sortiment: Timex erbjuder ett brett utbud av klockor som passar olika stilar och ändamål. Deras sortiment inkluderar allt från klassiska dressklockor till sportklockor och aktivitetsarmband.

  2. Teknologi och innovation: Timex har över åren infört olika teknologier och innovationer i sina klockor. Det inkluderar funktioner som indiglo-bakgrundsbelysning, vattentålighet och olika tids- och datumfunktioner.

  3. Prisvärdhet: Timex-klockor är kända för att erbjuda bra kvalitet till överkomliga priser. Detta gör dem till ett populärt val bland konsumenter som söker pålitliga klockor utan att bryta banken.

  4. Samarbeten och specialutgåvor: Timex har även genom åren samarbetat med olika designers och varumärken för att skapa specialutgåvor och unika klockkollektioner. Dessa samarbeten har ibland resulterat i begränsade upplagor som är eftertraktade av samlare.

  5. Historia och arv: Med över 160 års erfarenhet har Timex en rik historia inom klocktillverkning. Deras klockor har varit populära bland olika generationer och har haft en plats i klockhistorien.