Meny

Välkommen till oss på AugustP !

Hos oss hittar du presenterna som är som pricken över i. Många gånger är det en gåva. Ringar som symboliserar kärlek, omtanke och glädje. Klockor som visar både tid och personlighet. Smycken som passar både i vardagen och vid festen. Det är ting som är kärleksförklaringar och uppskattningar.

Vi på August Petersson har i 124 år hjälp människor att överraska och skapa minnen för livet – ibland i generationer när smycken ärvs vidare. Som när mormors vigselring arbetas om av oss för att passa barnbarnet som ska stå brud.

Oavsett vem du är och vad du än gillar – som glimmar, gnistrar eller visar tid – så du du varmt välkommen till oss på August P. Vill du ha personlig service rekommender vi vår fysiska butik i centrala Gislaved, där den funnits sedan 1899. Varmt välkommen.

Historik

August Petersson startades 1899 i Gislaved, Småland. August själv inledde sin karriär på den berömda fickursfabriken Halda som elev, tills han startade den urbutik som än idag finns på samma plats och inom samma familj i 3 generationer.

1936 utökade August med en grossiströrelse, med verksamhet över hela Scandinavien. Idag driver vi August Petersson & Son AB i tredje generationen, vi är en välkänd butik och har en väl etablerad webbhandel. Vår förhoppning är att med dessa sidor skall du finna gåvor till kunder och medarbetare eller bara till dig själv som förgyller tillvaron. Här hittar du allt från produkter för speciella tillfällen till det finaste varor vi har i vår bransch.

Är du ute efter en speciell present så kontakta oss så hjäper vi till att ta fram produkten. Vill du titta närmare på vårt sortiment är du välkommen till vår butik för en visning.

Det är vår förhoppning att du skall hitta saker med “känsla och kvalitet” och att vi med samma motto som 1899 – “med bästa tänkbara service” – levererar detta till dig eller ditt företag.

Vi finns alltid till din hjälp i vår fysiska butik i Gislaved.