Meny
Garmin

 

Garmin

Garmin är en amerikansk tillverkare av navigations- och kommunikationsutrustning för flyg- och konsumentmarknaden. Hos oss hittar du garmins smarta klockor för dig som vill ha full kontroll på dina aktiviteter

Vi är en officiell Garmin återförsäljare – Vi är en av få special butiker som säljer Marq i Sverige

Vill ni ha en gratis försäkring, säg till oss!

Dela upp beloppet med Klarna om man vill!

 

Kampanj på Garminklockor

 

 

Garmin

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ GARMIN:

Garmin är känt för sina avancerade GPS-teknologier och är en betydande aktör inom tillverkningen av sportrelaterade elektroniska enheter, inklusive smarta klockor. Garmin-klockor är speciellt designade för fitness, sport och utomhusaktiviteter. Här är några av de framstående egenskaperna hos Garmin-klockor:

 1. GPS-teknologi:
  • En av Garmins styrkor ligger i användningen av avancerad GPS-teknologi. Garmin-klockor erbjuder högprecis positionering och spårning, vilket är särskilt användbart för löpning, cykling, vandring och andra utomhusaktiviteter.
 2. Multisportfunktioner:
  • Garmin-klockor är ofta designade för multisportanvändning. De kan spåra och analysera prestanda för olika aktiviteter, inklusive löpning, cykling, simning, golf och mer.
 3. Puls- och Hälsomonitorering:
  • Många Garmin-klockor är utrustade med inbyggda pulssensorer för att övervaka hjärtfrekvensen under träning och vardagsaktiviteter. Vissa modeller inkluderar även avancerad sömnspårning och stressmätning.
 4. Smartwatch-funktioner:
  • Utöver sina fitnessfunktioner fungerar Garmin-klockor också som smarta klockor med notifieringar för samtal, meddelanden och appar. Användare kan anpassa urtavlor och installera tredjepartsappar.
 5. Lång batteritid:
  • Många Garmin-klockor har imponerande batteritid, särskilt i lägen där GPS används. Det gör dem idealiska för längre träningspass och äventyr utomhus.
 6. Vattentålighet:
  • Många modeller är vattentåliga och kan användas för simning och andra vattenbaserade aktiviteter. Vissa klockor erbjuder också specialiserade funktioner för simning, som spårning av simtag och distans.
 7. Topografiska Kartor och Navigering:
  • Vissa Garmin-klockor riktar sig specifikt till utomhusentusiaster och innehåller topografiska kartor, kompass och avancerad navigering för vandring eller löpning i terräng.
 8. Musikuppspelning:
  • Vissa modeller har inbyggd musiklagring och stöder musikströmning från populära plattformar, vilket gör det möjligt för användare att lyssna på musik direkt från klockan.

Garmin erbjuder olika modeller för olika användare och aktiviteter, från entusiastiska idrottsutövare till äventyrsutforskare. Innan du köper en Garmin-klocka är det bra att identifiera dina specifika tränings- eller användningsbehov för att hitta den mest lämpliga modellen.