Meny
Ole Lynggaaed

Ole Lynggaard 

VÄRDIG MOMENTUM

Som leverantör till det kungliga danska hovet är OLE LYNGGAARD COPENHAGEN tacksam för det hårt arbetande engagemanget från släktingar utanför den närmaste familjen. En färgstark gobeläng av individuella talanger finns representerade i 150 högt specialiserade medarbetare. Dessa pålitliga och värdefulla resurser stödjer familjens vision och delar deras passion för hantverksmässig excellens.

AugustP.se är en Officiell återförsäljare

Ole Lyneggardd

Ole Lynggaard är ett danskt smyckesmärke känt för sina utsökta och handgjorda smyckesdesigner. Varumärket grundades av Ole Lynggaard 1963 och har sedan dess blivit ett framstående namn i världen av lyxsmycken. Ole Lynggaards skapelser kännetecknas ofta av en kombination av traditionellt hantverk, innovativ design och ett engagemang för att använda material av hög kvalitet.

Varumärket erbjuder ett brett utbud av smycken, inklusive ringar, armband, halsband och örhängen. Ole Lynggaards design har ofta en blandning av ädla metaller, ädelstenar och noggranna detaljer. Smyckena är tillverkade med fokus på tidlös elegans, och många smycken är inspirerade av naturen, med blommor och organiska motiv som vanliga teman.

Ole Lynggaards skapelser är populära bland dem som uppskattar fint hantverk och unik, sofistikerad design. För att utforska de aktuella samlingarna och specifika smycken som erbjuds av Ole Lynggaard, rekommenderas det att besöka deras officiella hemsida eller fråga hos auktoriserade återförsäljare som bär deras smycken. Tänk på att tillgången på specifika mönster kan variera, eftersom smyckesmärken ofta släpper nya kollektioner och pensionerar äldre.