Meny
Gant

Gant watches

Everyday luxury – GANT-klockor är gjorda med japanska urverk, italienskt läder och rostfritt stål, en studie i modern elegans.

Officell återförsäljare.

Kampanj på Gant klockor

Gant

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ GANT:

Gant är ett varumärke som ursprungligen är känt för sina kläder och accessoarer. Gant har också expanderat till att inkludera klockor som en del av sitt sortiment. Här är några generella aspekter och egenskaper hos Gant-klockor:

 1. Stil och Design:

  • Gant-klockor kännetecknas ofta av en tidlös och klassisk design. De strävar efter att skapa klockor som passar både för vardag och mer formella tillfällen.
 2. Material och Konstruktion:

  • Klockorna från Gant är vanligtvis tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål för klockhus och läder eller metall för armbanden. Detta ger klockorna en hållbar och elegant konstruktion.
 3. Analog och Analog-Digital:

  • Gant erbjuder både analoga och analog-digitala klockor. Analoga modeller använder traditionella visare för att visa tiden, medan analog-digitala modeller kombinerar digitala funktioner med en analog visning.
 4. Färgvariationer:

  • Gant-klockor finns i olika färgvariationer och utföranden för att tillgodose olika smaker och stilar.
 5. Kollektioner:

  • Gant har olika kollektioner av klockor, vilka kan fokusera på olika stilar och teman. Dessa kollektioner kan inkludera sportiga modeller, dressklockor och avslappnade vardagsklockor.
 6. Ursprungsland:

  • Klockorna tillverkas av olika klocktillverkare och kan ha ursprung från olika platser runt om i världen, beroende på modell och kollektion.
 7. Mode och Funktion:

  • Gant-klockor strävar efter att förena mode med funktion. Det kan inkludera extra funktioner som kronograf (stoppur), datumvisning och vattentålighet, beroende på modell.
 8. Pris:

  • Gant-klockor finns ofta i en prisklass som är överkomlig för många konsumenter, vilket gör dem tillgängliga för en bred publik.

Innan du köper en Gant-klocka är det alltid bra att undersöka specifika modeller och kollektioner för att hitta en som passar din personliga stil och önskemål om funktioner. Gant strävar efter att erbjuda klockor som kombinerar tidlös elegans med modern design och funktionalitet.