Meny

Thomas Sabo Smyckes REA

 

Här har vi rea på silversmycken.
Oftast bara 1 st av varje
Nya smycken till rea priser
Resv. för slutförsäljning

Begränsad antal,
Fri frakt över 599 kr

Officiell återförsäljare

Thomas Sabo

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ THOMAS SABO REA:

REA  Charms berlocker

REA  Armband

REA Halsband

REA Örhängen

REA Ringar

REA Karma beads

Thomas Sabo är en välkänd tysk smyckesdesigner och entreprenör. Varumärket, uppkallat efter sin grundare Thomas Sabo, är specialiserat på smycken, klockor och accessoarer. Företaget grundades 1984 i Lauf an der Pegnitz, Tyskland, och har vunnit internationellt erkännande för sin högkvalitativa och eleganta design.

Thomas Sabos kollektioner har ofta en blandning av klassisk och modern design, med material som sterling silver, guld, ädelstenar och emalj. Deras smycken sträcker sig från armband, halsband och örhängen till berlocker och hängen, catering till olika smaker och stilar.

Förutom smycken erbjuder Thomas Sabo även en rad klockor, inklusive stilar för både män och kvinnor. Deras klockor har ofta distinkta design, som innehåller element som kristaller, rostfritt stål och läderband.

En av de anmärkningsvärda aspekterna av Thomas Sabos varumärke är dess betoning på personalisering och individualitet. Deras charmklubb tillåter kunder att skapa unika föremål genom att kombinera olika charm för att spegla deras personliga stil eller fira speciella ögonblick.

Genom åren har Thomas Sabo utökat sin närvaro globalt, med butiker och återförsäljare i många länder runt om i världen. Varumärket fortsätter att vara populärt bland konsumenter som uppskattar dess blandning av kvalitetshantverk, innovativ design och personligt uttryck.