Meny
Raymond Weil

Raymond Weil

Allt började 1976, mitt i en klockindustrikris, när Raymond Weil bestämde sig för att grunda sitt eget företag och förvandla sin vision om vad schweizisk klocktillverkning skulle vara till faktiska klockor som skulle ge en ny dimension till branschen.

RAYMOND WEIL är nu ett känt varumärke och ett av flaggskeppen i den schweiziska klockindustrin.

Officiell återförsäljare av RW

Kampanj på RW klockor

Raymond Weil

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ RAYMOND WEIL:

Raymond Weil är en schweizisk lyxurmakare känd för sina eleganta och klassiska klockor. Varumärket grundades 1976 av Raymond Weil och har fått ett rykte för sitt hantverk, sin uppmärksamhet på detaljer och sin tidlösa design. Raymond Weil klockor blandar ofta traditionella schweiziska urtillverkningstekniker med modern stil, som passar både män och kvinnor.

Företaget har producerat ett brett utbud av klockkollektioner, inklusive den ikoniska “Parsifal”-linjen, inspirerad av Richard Wagners opera med samma namn, och “Tango”-kollektionen, som återspeglar en blandning av styrka och elegans.

Raymond Weil har också varit involverad i olika partnerskap och sponsringar, inklusive samarbeten med musikbranschens evenemang och artister, som Brit Awards och Beatles.

Sammantaget är Raymond Weil hyllad för sitt engagemang för kvalitet, innovation och sin förmåga att skapa klockor som utstrålar sofistikering och stil.