Meny

Calvin Klein

Calvin Klein, född 19 november 1942 i Bronx i New York, är en amerikansk modedesigner.

Kanske mest känd för sitt varumärke Calvin Klein, som tillverkar kläder, men företaget producerar även en rad andra produkter såsom konfektion, parfym, klockor, inredningsartiklar och skor.

Nu har CK kommit med en helt ny klock linje med snyggare och bättre priser.

 

Raymond Weil

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ CALVIN KLEIN

                                                                                                                            CK Dam        

                                                                                                                            CK Herr

Calvin Klein, känt för sin ikoniska mode och design, erbjuder även en kollektion av klockor som speglar varumärkets moderna och eleganta estetik. Här är några generella egenskaper och aspekter av Calvin Klein-klockor:

 1. Design och Estetik:

  • Calvin Klein-klockor är kända för sin moderna, renlinjiga och minimalistiska design. De fokuserar ofta på enkelhet och elegans, vilket gör dem tidlösa och passande för olika tillfällen.
 2. Material och Kvalitet:

  • Materialvalen varierar beroende på modell, men Calvin Klein använder oftast rostfritt stål, läder och andra högkvalitativa material för att skapa sina klockor. Kvalitet och noggrannhet i tillverkningen är vanligtvis i fokus.
 3. Urverk:

  • Calvin Klein-klockor kan utrustas med olika typer av urverk, inklusive kvarts- och automatiska rörelser. Kvartsrörelser är vanligt förekommande och ger exakt tidtagning.
 4. Kollektioner:

  • Calvin Klein har olika kollektioner av klockor, var och en med sin egen unika prägel. Dessa kan inkludera olika färgalternativ, urtavlor, armband och andra designdetaljer.
 5. Unisex Design:

  • Många av Calvin Kleins klockor är designade för att vara unisex och passar både män och kvinnor. Detta återspeglar varumärkets fokus på mångsidighet och modernitet.
 6. Mode och Trend:

  • Calvin Klein är känt för att vara i framkant när det gäller mode och trender, och deras klockkollektioner återspeglar ofta de aktuella stilarna.
 7. Marknadsföring och Varumärkeskänsla:

  • Calvin Klein-klockor marknadsförs som en förlängning av varumärkets övergripande estetik och livsstil. Reklamkampanjer och samarbeten med kända personligheter bidrar till att stärka varumärkeskänslan.

Viktigt är att varje Calvin Klein-klocka kan variera i design och funktion beroende på specifika modeller och kollektioner. Innan köp är det alltid bra att undersöka och jämföra olika modeller för att hitta den som bäst passar ens personliga stil och preferenser.