Meny

Sif Jakobs

Sif Jakobs Jewellery vann “Brand to Watch” prisen vid det prestigefyllda UK Jewellery Awards 2016. I denna mycket konkurrenskraftiga kategori, letade domarna efter ett brand som hade visat kontinuerlig växt sedan lanseringen och specifikt under de senaste 12 månaderna. Med detta i åtanke, Sif Jakobs Jewellery tilldelades “a great example of growth” av domarna.

Nu även med underbara klockor i mycket hög kvalité

 

Raymond Weil

Kvinnan bakom varumärket

Kvinnan bakom det populära varumärket är Sif Jakobs. Hennes resor, livsstil och inneboende passion för design har skapat ett mycket personligt smyckesmärke. Ett smyckesmärke som sätter pris på att designa smycken till överkomliga priser.

Sif är född på Island, utbildad guldsmed i Sverige och har bott i Köpenhamn sedan år 2000. Italien har varit hennes andra hem i flera år, och hennes kärlek till italiensk elegans är en konstant källa till inspiration. Det märks även i namnen på hennes kollektioner, som främst är uppkallade efter italienska städer. Även hemlandet Island fungerar som inspiration för hennes design. Island är ett land med en fantastisk natur.

“Mina design speglar mina minnen från min barndom i Islands natur, där jag omgavs av imponerande klippformationer, mystiska källor och vulkaniska strukturer.”

“Jag älskar att designa smycken som får kvinnor att lysa. Faktum är att “Låt dig själv lysa” är ett av mina favoritmantran. Det säger exakt vad mina smycken gör! Designen är exklusiv, originell och har en rå elegans. De framhäver och förstärker en kvinnas naturliga skönhet genom att lägga till en viktig och iögonfallande gnista.”