Meny
qlocktwo

QlockTwo Väggur

EN NY KÄNSLA AV TID.

45 x 45 cm QLOCKTWO EARTH 45 monteras på väggen som en bild, eller så kan den ställas upp i fristående läge med basen i akrylglas. Den hålls av magneter och kan enkelt ändras.
QLOCKTWO EARTH 45 är tillgänglig på mer än 20 språk.

Sedan 2009 har Qlocktwo tillverkats för hand i Tyskland. Varje klocka görs med kärlek och kunskap. Finns i storlekar 45*45 cm och 90*90 cm. Det finns även 180*180 cm som specialbeställning.

Fronten går att byta mot alla färger på 45 cm, ej på 90 cm. Vissa modeller är beställningsvaror.

Auk. åteförsäljare

 

 

qlocktwo

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ QLOCKTWO:

Qlocktwo är ett unikt och innovativt klockkoncept som skapar en tidvisning på ett sätt som skiljer sig från traditionella klockor. Det mest framstående kännetecknet är att klockan visar tiden genom att använda ord i stället för traditionella siffror eller visare. En populär modell är Qlocktwo W, som är en väggklocka med detta unika visningssätt. Här är några egenskaper och detaljer om Qlocktwo väggklocka:

 1. Ordbaserad Tidvisning:

  • Istället för traditionella siffror eller visare visar Qlocktwo tiden genom att belysa ord på en fyrdelad yta. Till exempel, om klockan visar “IT IS HALF PAST TEN,” betyder det att klockan är 10:30.
 2. Material och Design:

  • Qlocktwo väggklockan finns i olika material och färger, inklusive rostfritt stål och trä. Designen är modern och minimal, vilket gör att klockan blir en konstnärlig och samtida inredningsdetalj.
 3. Justering av Språk och Ljusstyrka:

  • Användare kan justera språk och ljusstyrka enkelt genom att använda knappar eller en app, vilket ger flexibilitet i hur klockan visas.
 4. LED-belysning:

  • Qlocktwo använder LED-teknik för att belysa orden på klockan. Detta ger en tydlig och lättläst visning.
 5. Automatisk Tidsjustering:

  • Qlocktwo har en inbyggd funktion för automatisk tidsjustering, vilket gör att klockan kan hålla exakt tid utan manuell ingripande.
 6. Tilläggsfunktioner:

  • Vissa modeller av Qlocktwo kan ha extra funktioner, som inbyggda alarm eller möjligheten att visa datum.
 7. Kvalitet och Precision:

  • Qlocktwo är känt för sin höga kvalitet och precision. Klockorna tillverkas med noggrannhet för att säkerställa att de fungerar korrekt och ger en pålitlig tidsvisning.
 8. Installation och Placering:

  • Qlocktwo kan installeras på väggen som en konstinstallation och kan vara en elegant och modern del av heminredningen.

Qlocktwo W är inte bara en klocka utan också en konversationsstartare och konstnärlig uttrycksform. Dess unika sätt att visa tiden gör den till ett intressant val för dem som söker något annorlunda och samtida när det gäller klockdesign.