Meny
Certina

Certina

Certinas klockor är kända för sin precision, tillförlitlighet och sportiga framtoning. Sportklockmärket har ett internationellt anseende som bygger på kvalitativt schweiziskt hantverk under 130 år.

Alla DS Powermatic 80-modeller innehåller ytterligare en spännande kontrast, full av stil och karaktär som säkert kommer att hamna i blickfånget. Kontrasterna är oslagbara

Vi är auktoriserad återförsäljare

Certina

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ CERTINA:

Certina är en schweizisk klocktillverkare med en lång och respekterad historia inom urmakeribranschen. Här är några aspekter och egenskaper som kännetecknar Certina-klockor:

 1. Precision och Kvalitet:
  • Certina är känt för att leverera högprecision och kvalitet i sina klockor. Många av deras modeller är utrustade med schweiziska urverk, vilket är synonymt med noggrann tidtagning och pålitlighet.
 2. DS Concept:
  • Certina är skaparen av “Double Security” (DS)-konceptet, som introducerades på 1960-talet. Detta koncept fokuserar på att göra klockorna extra hållbara och vattentäta genom användning av olika tekniska innovationer och förbättringar.
 3. Sportiga Klockor:
  • Certina har en stark närvaro inom sportklockor och är känd för sina robusta och tåliga modeller. Deras klockor har ofta funktioner som kronograf (stoppur), tachymeter och andra funktioner som är användbara för sportentusiaster.
 4. Materialval:
  • Certina använder högkvalitativa material som rostfritt stål, titanaluminium och safirglas för att säkerställa hållbarhet och estetisk elegans.
 5. DS-1 och DS-2 Kollektioner:
  • Certinas DS-1 och DS-2-kollektioner är några av de mest kända. Dessa modeller har tidlös design och representerar Certinas tradition av överlägsen prestanda.
 6. Marin Spektrum:
  • Certina har även ett starkt engagemang inom dykarklockor och har kollektionen “Marin Spektrum”, som är specifikt designad för dykare och har hög vattentålighet och andra dykrelaterade funktioner.
 7. Modernt och Tidsenligt:
  • Utöver teknisk excellens strävar Certina efter att hålla sina klockor moderna och tidsenliga. Designen varierar från sportig och äventyrsinriktad till mer eleganta och dressade modeller.
 8. Certified Pre-Owned (CPO):
  • Certina erbjuder även certifierade begagnade klockor, vilket ger köpare möjlighet att förvärva högkvalitativa klockor till ett mer överkomligt pris.

Certina-klockor är ofta förknippade med pålitlighet, sportighet och elegans. Innan du köper en Certina-klocka är det alltid bra att utforska olika modeller och kollektioner för att hitta den som passar dina specifika preferenser och behov.