Meny
Raymond Weil

Jubileumsklockor

Guldklockor eller jubileums presenter för ditt företag!
Vi är specialister och en av de största i Sverige på Guldklockor till företag.
Här finns det ett urval av saker som är perfekta att ge bort.
Ring gärna och tala med oss, vi har stor erfarenhet och jobbar med de minsta till de största börsföretagen i Sverige.
Kunskap i över 125 år

Vissa produkter har en viss leveranstid. Alla jubileumsklockor är givetvis beställningsvaror.

En guldklocka som en gåva för att fira 25 år av något, som till exempel ett jubileum eller en anställning, kan vara en symbolisk och minnesvärd gåva. Här är några aspekter att överväga när du väljer en guldklocka för ett 25-årsjubileum:

 1. Material och Färg:
  • Välj en guldklocka som är tillverkad av högkvalitativt guld eller en guldfinish, beroende på budget och personlig smak. 
 2. Design och Stil:
  • Tänk på mottagarens personliga stil. Om personen föredrar klassisk elegans, kan en enkel och tidlös design vara passande. För den som gillar moderna trender kan en mer samtida eller unik design vara ett bra val.
 3. Märke och Kvalitet:
  • Överväg att välja en guldklocka från ett välkänt och respekterat varumärke för att säkerställa hög kvalitet och tillförlitlighet.
 4. Urverkstyp:
  •  Kvartsurverk är vanligtvis underhållsfria och exakta.
 5. Anpassning:
  • Många guldklockor kan anpassas med gravyr eller andra personliga detaljer. Du kan överväga att gravera ett meddelande, datum eller jubileumsdetaljer på klockan för att göra den extra meningsfull.
 6. Funktioner:
  • Tänk på eventuella extra funktioner som kan vara önskvärda. Det kan vara allt från en enkel tidsvisning till mer avancerade funktioner som kronograf eller datumfunktion.
 7. Armband och Spänne:
  • Armbandet kan vara tillverkat av guld eller ett annat material, och spännet kan variera i design och funktionalitet. Överväg dessa detaljer för att säkerställa att de matchar mottagarens smak.

En guldklocka som en 25-årsjubileumsgåva är en tidlös symbol för långvarig prestation eller engagemang. Genom att överväga mottagarens preferenser och stil kan du välja en klocka som kommer att vara både uppskattad och användbar under många år framöver.