Meny
Svedbom

Carolina Gynning

Gynning Design grundades 2013 i en källare i Limhamn av Carolina Gynning och hennes mamma Agneta Gynning som båda är konstnärer och formgivare. Idén föddes när det började bli stor efterfrågan på Carolinas konst. De ville att så många som möjligt skulle kunna ta del av hennes konst och började producera kuddfodral som blev en stor succé. 

Välj mellan halsband, armband eller örhängen i silver eller 24 k förgyllt silver.

Officell återförsäljare

Caroline Svedbom

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ CAROLINA GYNNING:

Carolina Gynning är en svensk konstnär, formgivare och författare, född den 6 oktober 1978 i Stockholm, Sverige. Hon har blivit känd för sitt måleri, designarbete och medverkan i olika tv-program. Här är några aspekter av Carolina Gynnings karriär:

  1. Konstnärskap: Carolina Gynning är framför allt känd för sitt konstnärskap och sina målningar. Hon har expanderat sin konstnärliga stil från abstrakt till mer färgstarka och expressiva verk.

  2. Designarbete: Utöver sitt konstnärskap har Gynning också varit involverad i designprojekt. Hon har bland annat skapat mönster och design för olika produkter, inklusive porslin och textilier.

  3. Reality TV: Carolina Gynning fick ökad uppmärksamhet genom sin medverkan i reality-tv-programmet “Big Brother” år 2004, där hon vann tävlingen. Denna vinst öppnade upp för andra möjligheter och ökade hennes popularitet.

  4. Författarskap: Carolina Gynning har även skrivit böcker, inklusive självbiografiska verk och skönlitteratur. Hennes böcker har ibland tagit upp personliga erfarenheter och reflektioner över sitt liv.

  5. Offentlig person: Gynning har blivit en offentlig person i Sverige och har deltagit i olika evenemang och projekt. Hennes framtoning och personlighet har gjort henne igenkänd i medierna.