Meny

MICHEL HERBELIN SINCE 1947

 

EN TIDLÖS KLOCKTILLVERKNINGSEXPERTIS TILLVERKAD I FRANKRIKE

Maison HERBELIN har legat inbäddat i hjärtat av Jurabergen sedan starten och designar alla sina kollektioner i sina Charquemont-verkstäder. Workshops där autenticitet smälter samman med djärvhet, mellan kärlek till skönhet och rörelse. Det är vad det handlar om att vara en fransk tidtagare.

 

 

Raymond Weil
Raymond Weil

Michel Herbelin är en fransk klocktillverkare med en historia som sträcker sig tillbaka till 1947. Varumärket är känt för sina elegant designade klockor och fokuserar på högkvalitativa material och noggrann tillverkning. Här är några viktiga aspekter av Michel Herbelin-klockor med referens till “Since 1947”:

 1. Etableringsår:

  • “Since 1947” indikerar det år då Michel Herbelin grundades. Året 1947 representerar därmed varumärkets startpunkt och dess långa historia inom klocktillverkning.
 2. Fransk Klocktillverkning:

  • Michel Herbelin är stolt över sin franska arv och tillverkar sina klockor i Frankrike. Detta fokus på lokal produktion och hantverk återspeglas i deras klockors design och kvalitet.
 3. Design och Estetik:

  • Michel Herbelin-klockor är kända för sina eleganta och tidlösa design. De strävar efter att kombinera klassisk estetik med moderna inslag för att skapa klockor som passar olika smaker och stilar.
 4. Materialval:

  • Varumärket använder högkvalitativa material såsom rostfritt stål och ädelmetaller för att säkerställa att deras klockor är hållbara och estetiskt tilltalande.
 5. Kollektioner:

  • Michel Herbelin erbjuder olika kollektioner av klockor för både män och kvinnor. Dessa kollektioner kan innehålla olika stilar, från dressade klockor till sportigare modeller.
 6. Kvalitetsurverk:

  • Klockorna från Michel Herbelin är utrustade med noggrant utvalda urverk för att säkerställa hög precision och tillförlitlighet. De använder både kvartsrörelser och mekaniska rörelser beroende på modell.
 7. Arvsprång:

  • “Since 1947” kan också signalera varumärkets kontinuerliga engagemang och arv inom klocktillverkning, med varje ny kollektion som en förlängning av deras tradition och expertis.
 8. Unisex och Kvinnliga Modeller:

  • Michel Herbelin erbjuder klockor både för män och kvinnor. Deras kollektioner inkluderar eleganta damklockor och maskulina herrklockor, vilket gör att varumärket kan tilltala olika målgrupper.

Sammanfattningsvis representerar “Since 1947” en indikation på Michel Herbelins långa och stolta historia inom klocktillverkning samt deras strävan efter att erbjuda eleganta och högkvalitativa klockor