Meny
Svedbom

Caroline Svedbom Jewerly

Passion för färg. Med inspiration från Sydeuropa, har den svenska designern Caroline Svedbom skapat ett framgångsrikt koncept med sina unika, färgglada och feminina smycken. De gnistrande smyckena är handgjorda med noga utvalt material och kristaller.

Officell återförsäljare

Caroline Svedbom

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ CAROLINE SVEDBOM:

Caroline Svedbom är en svensk smyckesdesigner känd för sina eleganta och lyxiga smycken. Hennes varumärke, Caroline Svedbom Jewelry, erbjuder ett urval av högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband, armband och ringar. Designen har ofta gnistrande kristaller, pärlor och andra utsökta material.

Caroline Svedboms smycken är kända för sin tidlösa och sofistikerade estetik. Verken är tillverkade med känsla för detaljer och är ofta inspirerade av en kombination av klassiska och moderna influenser. Varumärket har vunnit popularitet för sin förmåga att skapa mångsidiga och uttalande plagg som kan bäras vid olika tillfällen.

Det är värt att notera att den eller de specifika mönster som finns tillgängliga kan variera över tiden, eftersom designers ofta släpper nya kollektioner och drar tillbaka äldre. Om du är intresserad av Caroline Svedboms aktuella erbjudanden, rekommenderas det att du kollar in hennes officiella hemsida eller auktoriserade återförsäljare för den senaste informationen om hennes smyckeskollektioner.