Meny
Seiko

Seiko

Historien om Seiko började 1881, när en 21-årig entreprenör, Kintaro Hattori, öppnade en butik som säljer och reparerar klockor och klockor i centrala Tokyo. Idag, efter mer än 130 år av innovation, är Kintaro Hattoris företag det fortfarande tillägnad den perfektion som grundaren alltid strävar efter att uppnå.

 

Kampanj på Seiko klockor

Seiko

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ SEIKO:

Kampanjpriser på Seikoklockor – Se här

Seiko

Seiko är ett välkänt japanskt varumärke som är känt för sina högkvalitativa och innovativa klockor. Sedan grundandet 1881 har Seiko varit en ledande kraft inom urmakeribranschen och har skapat en imponerande arv av precision och teknologisk framsteg.

En av Seikos mest framstående egenskaper är deras engagemang för precision. Företaget har genom åren utvecklat och patenterat olika teknologier för att förbättra klockornas noggrannhet. En sådan innovation är kvartsuret, som introducerades av Seiko på 1960-talet och revolutionerade branschen genom att erbjuda enastående precision.

Seiko är också känt för sin användning av automatiska och kinetiska rörelser i många av sina klockor. Dessa mekanismer drivs av rörelsen hos bäraren och eliminerar behovet av batteribyte. Detta visar Seikos strävan efter att förena tradition med modern teknik.

Designmässigt är Seiko-klockor mångsidiga och erbjuder allt från klassiska och eleganta modeller till sportiga och äventyrsinriktade klockor. Oavsett om det är en stilren dressklocka för formella tillfällen eller en robust dykarklocka för extrema förhållanden, har Seiko ett brett utbud som tilltalar olika smaker och behov.

Seiko har även samarbetat med kända designers och konstnärer för att skapa begränsade upplagor och unika kollektioner, vilket ytterligare förstärker varumärkets status som en pionjär inom klockindustrin.

Sammanfattningsvis är Seiko känt för att erbjuda klockor som inte bara är funktionella och pålitliga utan också estetiskt tilltalande. Dess rika historia och ständiga strävan efter innovation har gjort Seiko till ett av de mest respekterade varumärkena inom klockvärlden.