Oris
Oris

Havsplaststatistik gör det svårt att läsa. Till exempel tror forskare att Great Pacific Garbage Patch (GPGP), ett område med plastavfall som driver mellan Hawaii och Kalifornien, är fyra och en halv gånger så stort som Tyskland.

Oris är stolta över att ha ingått ett nytt partnerskap med Bracenet och att presentera Oris x Bracenet, ett par klockor baserade på vår vintergröna Aquis Date dykarklocka som har färgglada urtavlor gjorda av återvunna fiskenät. Varje urtavla är unik och berättar historien om havsbevarande och de kraftfulla förändringar vi kan åstadkomma när vi agerar tillsammans för att skapa förändring till det bättre.

Oris

Sedan 1904 har industriellt klocktillverkning funnits i våra ben och hantverket ligger i våra själar. Våra mekaniska klockor överensstämmer alltid med Oris credo: “Things must make sense”. Vi lever för kvaliteten på det arbete vi lägger ner på våra klockor. Medan andra följer en väg, definierar vi vår egen. Gå din egen väg.

Officiell återförsäljare

 

Sommarkampanj på Oris klockor

Oris

Oris Caliber 400 är ett helt nytt automatisk verk från Oris. Med fem dagars effektreserv, förhöjda nivåer av antimagnetism, 10 års rekommenderade serviceintervaller och 10 års garanti.

Oris

VÄLJ UNDERKATEGORI PÅ ORIS: