Meny

omossAugust Petersson startades 1899 i Gislaved, Småland. August själv inledde sin karriär på den berömda fickursfabriken Halda som elev, tills han startade den urbutik som än idag finns på samma plats och inom samma familj.

1936 utökade August med en grossiströrelse, med verksamhet över hela Scandinavien. Idag driver vi August Petersson & Son AB i tredje generationen, vi är en välkänd butik och har en väl etablerad företagsförsäljning av giveaways och presenter. Vår förhoppning är att med dessa sidor skall du finna gåvor till kunder och medarbetare eller bara till dig själv som förgyller tillvaron. Här hittar du allt från produkter för speciella tillfällen till det finaste varor vi har i vår bransch.

Är du ute efter en speciell present så kontakta oss så hjäper vi till att ta fram produkten. Vill du titta närmare på vårt sortiment är du välkommen till vår butik för en visning.

Det är vår förhoppning att du skall hitta giveaways med “känsla och kvalitet” och att vi med samma motto som 1899 – “med bästa tänkbara service” – levererar detta till dig och ditt företag.

Vi finns alltid till din hjälp i vår fysiska butik i Gislaved.

Bild visar original butik från 1906